Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
12.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES a szállítás!
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garanciális feltételek

Ha a visszaküldés menete menüpontban leírtak szerint küldte a visszárut, akkor a visszaérkezést követően lehető leghamarabb vagy maximum 30 munkanapon belül cseréljük a terméket (kivéve mobiltelefon, tablet, okosóra).

Mobiltelefonokat, tableteket, okosórát hivatalos márkaszervizbe küldjük. A javítást ők végzik el, ha nem javítható, akkor cserélik. Javítási idő szintén a márkaszerviztől függ. Erre törvényileg nincs meghatározott idő.

 

A garanciális igény NEM teljesíthető, ha fennáll a következő feltételek valamelyike:

 • A visszakapott termék nem a Herophone kft. által forgalmazott termék.
 • Nincs mellékelve a kitöltött hibabejelentő formanyomtatvány, vagy értelmezhetetlenül van kitöltve.
 • A jelzett hiba nem valós.
 • Lejárt a termék jótállási ideje. (Szervízalkatrészek esetében beépítési és kipróbálási garanciát vállalunk. Kivéve hivatalos márkaszervizek esetében, ha javítási jegyzőkönyvet tudnak mellékelni akkor 6 hónap a garancia.. LCD kijelzőknél, lcd + érintőplexik és érintőplexik esetében garancia megvonást von maga után, ha az lcd be volt ragasztva, ill. használati nyomok találhatóak rajta. pl.: karc, repedés, ázás, egyéb fizikai behatások)
 • Ha a hiba bizonyíthatóan a termék nem rendeltetésszerű használatából ered (leejtés, törés, egyéb fizikai behatás), vagy szakszerűtlen beépítésből ered.
 • Swap termékekre NEM vállalunk garanciát. A "swap" jelöléssel ellátott termékek három napos használt termékek. Olyan telefonok alkatrészei, burkolati elemei, amely készülékeket a mobilszolgáltatók 72 órás garanciában kicseréltek.
 • Azon termékek, melyeknek beépítéséhez forrasztás szükséges, nem garanciálisak, mivel a hiba helytelen beépítésből is adódhat.
 • Sérült, hiányos vagy használt termék esetében értékcsökkentjük az árát. MINDEN ESTEBEN LE KELL TESZTELNI A TERMÉKET BEÉPÍTÉS ELŐTT. Ha tesztelés során már fenáll a hiba, ne ragasszák be!
 • Garanciamatrica vagy -jelölés hiánya, sérülése.
 • A Herophone kft. elutasít mindenféle követelést, ha az átvett árú sérült és a csomagot nem törékenyként rendelte illetve szállítatta a vásárló.
 • A Herophone kft. minden olyan esetben, melyben törékeny árút rendel (Pl.: LCD kijelző, Érintőplexi, üvegfólia stb.) javasolja a csomag biztosítását. Erről a szállításról menüpontban részletesen tájékozódhat.
 • A Samsung kijelzőket beépítés (beragasztás) előtt teszteljék le, mert a beragasztott kijelzőt nem tudjuk garanciában kezelni.
 • Műszaki cikkek esetében (Mobiltelefon, TabletPC,Okosóra, Laptop, Stb) csomagolás és/vagy a tartozékok hiánya, sérülése..

 

Műszaki cikknek minősülő termékekre a törvényileg meghatározott 6 hónap szavatosságot vállalunk.

Egyes készülékekre 1 + 1 év garanciát vállalunk, amely 1 év teljes körű garanciát jelent és az 1 év lejárta után még 1 év szoftveres javítási garanciát vállalunk ezen készülékekre.

 

A csereáru átvétele vagy a levásárlási bizonylat lezárása után reklamációt nem fogadunk el.


Elállási jog

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet: ez kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére. Az elállási jog alapján a termék visszaküldése esetén kérheti a Herophone kft.-től a termék vételárát.

 

A vásárlónak 14 naptári napig jogában áll a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul,csomagolásban visszaküldeni. A 17/1999 (II.5.) Kormányrendelet — Távollévők között kötött szerződésekről — értelmében a visszaküldés költsége a vásárlót terhelik. Az elállás joga az áru kézhezvételének napjától gyakorolható. Az elállási jog jelzésének időpontjától számítva 14 naptári napon belül vissza kell juttatnia hozzánk.

 

 

Az elállási joggal csak a fogyasztó élhet, jogi személyiségek nem.

Cégünk a kiemelt viszonteladói partnereknek biztosíthatja, hogy 7 naptári napon belül visszaküldje a termékeket és kérheti azoknak a jóváírását. 7 naptári napon túl csak cserét biztosítunk!

Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Herophone kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a termék, termékek vételárát a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja. A Herophone kft. a vásárló egyéb költségeit - többek között, beépítés (beszerelés) visszaküldés, stb. költségeit - nem téríti vissza.

 

 

Az elállási jog nem illeti meg a fogyasztót amennyiben:

 • A termék a vásárló kérésére lett megrendelve, előzetes egyeztetés alapján.
 • Ha szoftvert vásárolt, és a csomagolását felbontotta.
 • Ha az átvételtől számított (14+14) 28 naptári napon belül nem adja fel részünkre. Ebben az esetben a termék visszaküldésére vagy cseréjére kerül sor.


A visszaküldés menete